uw idee is onze uitdaging!

Tapijt

Gelasta introduceert een nieuwe tapijt kwaliteit genaamd Duette. De Duette is een mooi vol en kort tapijt met een comfortabele uitstraling. Dit tapijt is gemaakt van polyamide garens wat dit tapijt een hoge lichtechtheid geeft en evoort zorgt dat de stijl en look lang behouden word.

De Duette is geschikt voor gebruik in woonkamers, woonkeukens, kinder-en hobbykamers, maar is ook geschikt voor projectstoffering. Dit tweekleurige polyamide tapijt is verkrijgbaar in 12 mooie kleuren, is geschikt voor uw trap en is ook verkrijgbaar op 500 cm breed.

 

De warmte van tapijt

Tapijt brengt gezelligheid, sfeer en huiselijkheid in iedere woning, maar ook in kantoren en gebouwen geeft het de juiste sfeer. Nooit koude voeten en altijd een warm gevoel. Gelasta levert veel duurzame bouclé, frisé en velours kwaliteiten die geschikt zijn voor alle ruimtes van een woning. Of ze nou hun weg vinden naar de woonkamer, slaapkamer of de trappen. En gegarandeerd dat ze lang meegaan. Ook levert Gelasta zeer mooie projecttapijten, die geschikt zijn voor uw kantoor of gebouw.

Bouclé, frisé en velours tapijten zijn duurzaam, van uitstekende kwaliteit en leverbaar in verschillende prijsklassen. Gelasta levert ze in polyamide, polypropyleen en polyester kwaliteiten. Hoogpolig of laagpolig. Action backing, comfort backing of vilt backing. Het kleurenpalet is bijna oneindig. De consument heeft kortom de keuze. En dat geldt ook voor wat die wil uitgeven. De collectie van Gelasta bevat tapijten in alle prijsklassen, gericht op het laag- tot middensegment. Met af een toe een uitstap naar het hogere segment.

 

Glamour 90 480x658 Glamour 95 480x658 Glamour 20 480x658

 

 

  

Tapijt voor evenementen

Op zoek naar de juiste sfeer voor uw beurs of evenement? Tapijt levert een belangrijke bijdrage aan de perfecte uitstraling. Gelasta is in toenemende mate gespecialiseerd in tapijt voor evenementen. Wij leveren tapijt dat ieder evenement opfleurt. Toptapijt voor tijdelijk gebruik. Leverbaar in de kleuren die passen bij de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Met foam of lv rug. Gelasta levert in de breedtes 200, 400 of 500cm. Neem contact met ons op voor meer informatie! Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie

 

 

 

 

Zoeken

wij voeren uitsluitend onderstaande merkenRaffitoParador Logo

Sabou logo

VELUX logo

vadain logogelasta logoDesso logotarkett logoPirisol Website

Keje raamdecoratie

Rodusol logoHeadlam logologo schadeboLogo Multisol

hamstra logo

lifestyle logo

logo bruynzeel page

logo


 

Volg ons op facebook button